26.06.2009

26 червня, п’ятниця – Ів 3,13-17
ХРИСТА ЧОЛОВІКОЛЮБЦЯ. Мчц. Акілини, св. Трифілія

13. Ніхто не ввійшов у небо, крім того, хто зійшов з неба: Син Чоловічий! 14. Тож так, як Мойсей змія підняв у пустині, – так треба Синові Чоловічому бути піднесеним, 15. щоб кожен, хто вірує у нього, жив життям вічним.
16. Бог бо так полюбив світ, що Сина свого Єдинородного дав, щоб кожен, хто вірує в нього, не загинув, а жив життям вічним. 17. Бо не послав Бог у світ Сина світ засудити, лише ним – світ спасти
.

Дуже гарно та заспокійливо звучать нам ці слова з сьогоднішнього Євангелія! Бог пропонує нам свою любов, тим, що висилає свого Сина Ісуса, щоб передав нам Боже життя!
Запевнення, що ніхто, з тих, хто вірить та віддає своє життя Богові, не загине, може нас підтримувати в хвилинах, коли б ми найбільше хотіли зійти на дорогу, по котрій крокують наші близькі, друзі, колеги…
Крокування за Ісусом точно не є прогулянкою трояндовим садом, але якщо чуємо, що це єдина дорога до неба, почнімо крокувати нею за Ісусом вже сьогодні!
Бог має щодо кожного з нас особистий план, лише потребує нашого свобідного рішення. Залежить від нас, чи виберемо дорогу світла та любові за Ісусом, чи відійдемо на дорогу, де на хвилину можемо мати все, що нам подобається, але коли та дорога закінчиться, ми будемо перед непереможною безоднею.

Господи Ісусе, спаси мене для вічного життя! Хочу Тебе триматися протягом цілого мого життя.

Немає коментарів: