15.01.2009

15.01. Сильвестра св. (передпр. Богоявління)
Мр.9, 10-16
І вони зберегли в собі це слово, питаючи один одного, що воно означає «воскреснути з мертвих». І запитали його, промовивши: «А чого то книжники кажуть, мовляв, Ілля має прийти перше?» Він же відрік їм: «Ілля має прийти перше і знову все до ладу приведе, та як же про Сина Чоловічого написано, що мусить він багато вистраждати й буде погорджений? Та от кажу вам, що Ілля вже прийшов був, а вони вчинили з ним, що їм забаглось, як і написано про нього.»


Люди і тепер такі самі, як за часів Ісуса. Бог нам і сьогодні посилає свої заклики і їх є чимало!!! Кожен з нас хай перевірить, скільки таких закликів – отриманих через совість, священиків, духовних наставників, сповідників, друзів, батьків - вже змарнував? І це лише тому, що вони стосувалися наших лінощів, неохоти, закликали чогось зректися…
Бог не знеохочується нашим ставленням, Він нас безмежно любить, але один із закликів буде останнім в нашому житті…Котрий? Не знаємо ні дня, ні години. Тому сьогодні охоче приймаймо заклик, який нам посилає Бог!!!

Небесний Отче, обдаруй мене вірою, надією, любов’ю, тому що через смерть Твого Сина Ісуса Христа зможу прийти до неба, до Тебе.

Немає коментарів: