16.08.2010

16 серпня, понеділок – Мр 3,6-12
Препп. Ісаака, Далмата й Фавста

І вийшли фарисеї, і зараз же з іродіянами радили раду проти нього, як би його занапастити. Тоді подавсь Ісус до моря з своїми учнями. Сила людей із Галилеї йшла за ним, а й з Юдеї, з Єрусалиму й з Ідумеї та й геть із Зайордання, ще й з околиць Тиру та Сидону; велика многота людей, довідавшись про те, що діяв, прийшла до нього. Тоді він сказав своїм учням, щоб напоготовили йому човен, з-за народу, щоб не тиснув його. Бо він багато з них оздоровив, тож ті, що мали якісь недуги, кидалися до нього, щоб його доторкнутись. І духи нечисті, бачивши його, падали ниць перед ним та й кричали: "Ти - Син Божий!" Він, однак, суворо наказав їм, щоб не виявляли його.


Сила людей із Галилеї йшла за ним… Люди бажали Його доторкнутися, вірили, що їм допоможе вирішити багато проблем, вилікує їхні хвороби. Скільки проблем мучить і нас: різні хвороби, недостатки, болі тілесні і душевні… Що робити? Ходімо і ми за Ісусом!
…падали ниць перед ним та й кричали: "Ти - Син Божий!"…. В Євангеліє про Його присутність свідчили і нечисті духи, впали перед Ним! Чи шукаємо Його ми? Доторкаємось? Скажімо Йому щиро про те, що нас мучить та переслідує, в чому помилились, чого боїмося. Кожен Божий дотик є ліком!

· Чи вмію поговорити з Господом щиро?

Господи, дай мені свою помічну та оздоровляючу руку

Немає коментарів: