08.09.2008

08.09. мучч. Андріяна і Наталії, Мр. 3, 6-12

Фарисеї ж негайно пішли та з іродіянами раду зробили на Нього, як Його погубити. А Ісус із Своїми учнями вийшов над море. І натовп великий ішов вслід за Ним із Галілеї й з Юдеї, і з Єрусалиму, і з Ідумеї, і з-за Йордання, і з Тиру й Сидону. Натовп великий, прочувши, як багато чинив Він, зібрався до Нього. І сказав Він до учнів Своїх наготовити човна Йому, через натовп, щоб до Нього не тиснулись. Бо Він багатьох уздоровив, так що хто тільки немочі мав, то тислись до Нього, щоб Його доторкнутись. І духи нечисті, як тільки вбачали Його, то падали ницьма перед Ним, і кричали й казали: Ти Син Божий! А Він їм суворо наказував, щоб вони Його не виявляли.

…І натовп великий ішов вслід за Ним … Люди з натовпу бажали хоча б доторкнутися Його, вірили, що Він може вирішити багато проблем, вилікувати їх немочі, хвороби.

Скільки проблем мучить також і нас! Хвороби на тілі і на душі, страждання різного виду переслідують нас ….. Що робити в таких хвилинах? Ходімо до Ісуса!!!

…І духи нечисті, як тільки вбачали Його, то падали ницьма перед Ним, і кричали й казали: Ти Син Божий!..В Євангелії про Його присутність свідчили також нечисті духи, вони падали перед ним!

Сьогодні ми маєм перевагу, бо Ісус є тут між нами! Чи ми шукаємо Його? Доторкаємось до Нього своїми проблемами? Бажаємо Його люблячого погляду?

Скажімо Йому щиро та відкрито, що нас засмучує, в чому ми зробили помилку, що нас переслідує, що мучить!!! Чого боїмося?! Скажімо Йому також потреби наших рідних, наших дітей, друзів, знайомих, однокласників, сусідів…. Кожен Божий дотик є лікарством!!!

Чи вмію говорити з Господом щиро?

…Господи Ісусе, багато проблем в моєму житті можу вирішувати, інші терпеливо переносити, якщо приймаю Твою помічну та оздоровляючу руку. Прошу про цю поміч….

Немає коментарів: