19.11.2008

19. 11. Іспов. Павла
Лк. 11, 9-13
І кажу вам, просіть і дасться вам, шукайте і знайдете, стукайте і відчинять вам; 10 бо кожний, хто просить, одержує, хто шукає, знаходить, тому, хто стукає, відчинять. 11 Коли в якогось із вас, батьків, попросить син [хліба, то чи подасте йому камінь? Або] риби, - чи замість риби подасте йому змію? 12 Або коли попросить яйце, чи подасте йому скорпіона? 13 Отже, якщо ви, бувши злими, вмієте добрі дари давати вашим дітям, то наскільки більше Небесний Батько дасть Святого Духа тим, які в нього просять?

...просіть і дасться вам, шукайте і знайдете, стукайте і відчинять вам..
.
Ісус нас не обмежує часовимим рамками: Просіть тоді та тоді…або: Просіть, коли маєте проблеми! Ісус нас сьогодні кличе, щоб ми стукали постійно! «Двері» до Бога є постійно «відкриті» 24 годин на добу!!! Навіть коли стикаємось з важкими ситуаціями в житті або радістю, якщо нам щось вдається, стукаймо, розкажімо Богу все, чим живемо, з чим зустрічаємось, що переживаємо!!!
За добре дякуймо та просімо Його, щоб нас і надалі супроводжував… Коли переживаємо важкі ситуації, Він і тоді не залишає нас та допомагає нести нам хрести…
Бог бажає нас обдарувати добрими речами, в тому не сумніваймось!

Немає коментарів: